::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Monday, 6 June 2011

::.UNDER CONSTRUCTION_^).::


Assalamualaikum dan salam 1Malaysia_^). hai sume..pada hari yang bersejarah nie, Mr AnO nak umumkan bahawa blog nie dalam pembinaan semula.hehe baru jer buat 2bulan dah nak ubah. pape je lah, janji semua orang puas hati..

so kepada sesiapa yang bermurah hati nak bagi idea and nak komen wajah baru blog nie, Mr AnO sangat2 mengalukan dari anda semua.. kenape nak ubah??hehe saje jer, nak kasi up sikit trafic blog nie, n nak bagi menarik sikit...hidup mesti ke depan_^)

and last not least, sorry buat sementara waktu kalau wajah blog nie kurang menyenangkan:) semoga datang lagi yer...c u!!




No comments: