::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Saturday, 11 June 2011

::.BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA .::

Assalamualaikum semua dan salam 1Ummah! pe kabar? hari ni adalah hari Join Segmen untuk Mr AnO, and nie segmen yang k-3 Mr AnO join! and kali nie Mr AnO nak join segmen BA@abg Ben kita nie, sapa tak kenal blog nie kan??hehe

apa nak cakap tentang blog nie? tak da apa2 pun..apa yang korang nampak, followers pun tak ramai sangat.hehe inilah blog Mr AnO..but something that i want to share..disamping Mr AnO suke2 blog nie, Mr AnO akan bawak entry @ kempen yang bermanfaat sebagai seorang muslim. hope, korang boley terima blog yang tak seberape nie_^)

okeh, kalau suka, sudi2lah selalu ke blog nie, leave your comment and follow too_^). and Mr AnO akan BW ke blog korang semua_^). insyaAllah

7 comments:

SoLy SoLicious said...

dtg terjah belog sini....

jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

ainol akasyah said...

terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

Dududu said...

salam perkenalan , jum singgah :D
http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Wahida said...

Saya pun join segmen ni :). Salam kenalan :D

Ninie Dora said...

singgah sini..

entry trbaru...

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

munirah said...

Salam ziarah... singgah dari Segmen BA.. thanx sudi visit my blog :)

entri:
bercerita tentang upin ipin