::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Saturday, 11 June 2011

::.Contest Blog Paling Kreatif & Inovatif.::

click to normal size
Assalamualaikum dan salam 1 Ummah..hari bersegmen Mr AnO diteruskan lagi..pada kali nie Mr AnO nak join 1 contest yang dianjurkan oleh cik Atika Aula yang kiut miut 2...click kat sini kalau nak join ek! jom ramai2 kita join contest nie..!!_^)

opps! poster pe yang mengganggu 2 tue ek? haa 2 adalah syarat2 kalau korang nak join contest nie, saje jer Mr AnO posterkan bcoz nak jimatkan ruang post_^).hehe

ok2, kembali kepada contest, jauh melencong..hik3..

tentang blog cik Atika nie, Mr AnO bagi dalam beberapa aspek ek? hehe cam formal la pulak...
Kebaikan:
 Fizikal Blog : Mr AnO rasa semua orang setuju, blog Cik Atika mmg la kiut miut..
Content Blog : widget2 yang ada kat blog nie tak de lar berat sangat, senang nak load..
Entry Blog : kebanyakan entry yang Mr AnO view semuanya ada mesej2 yang baik, and yang penting, tak de yang buka aurat @ aib @ marah tak tentu pasal.
Tutorial Blog : Bagus and senang difahami and banyak bantu blogger2 baru cam Mr AnO nie..:p..
Design Blog : semua setuju rasanya, cam tadi la, kiut miut and design2 award and segala design yang ada kat sini pun menarik. simple but look nice! 

keburukan:
  [bagi Mr AnO bukanlah keburukan tapi perkara yang perlu dipertingkatkan]
1 - disable right click..huhu nampak cam not a user friendly web.[common etique of WEB]


rasanya, tue jer review tentang blog cik Atika nie..and maaf, Mr AnO tak de FB so tak dapat nak like.huhu before Mr AnO end, thanks a lots to Cik Atika sebab menyokong kempen yang Mr AnO anjurkan_^). semoga sama2 kita jadikan blog sebagai perkara berfaedah_^) and maaf kalau panjang..hehe
Assalamualaikum...

2 comments:

Atika Aula said...

Syukran sbb join kempen sy :)
syukran juga sbb komen.hehe
insyaAllah kalau ada rezeki, mungkin boleh mng~
good luck!!

Mr AnOnymOUs said...

nak menang..:) hehe join tanda sokongan