::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Photoshop

Assalamualaikum...jom belajar photoshop_^)!!!
aku ada buat beberapa tutorial untuk korang semua, especially yg salu visit belog nie, kalau korang ada pape idea..sila2lah share ek and kalau korang nak tnya pape..sila2lah tanya. kalau aku tahu aku akan replykan untuk korang..juz tinggalkan kat shoutbox 2 ek... aku pun bukanlah mahir mana dalam photoshop nie tapi berminat nak share dengan korang. hopefully benda yang sikit nie dapat bg input yang besar buat korang..._^)

 


~ Cut and Paste gambar menggunakan magic wand

No comments: