::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Tuesday, 29 November 2011

.::Entri selepas 22 hari menyepi::.

Assalamualaikum dan salam sayang semua..pe kabar? hopefully korang semua baik2 je and harapnya hari ni lebih baik dari semalam.. lama sudah tak update & tengok blog usang nie..nak kata busy, makan tido boley jer, nak kata tak da idea, alhamdulillah otak masih segar..cuma malas sikit je.huhu maaf ye semua...

so, untuk kali nie just nak kongsikan 1 benda jer.. korang pun mesti dah sedia maklum kan yang kita dah masuk ke tahun hijrah 2 3 hari lepas..masih awal asanya untuk ucapkan selamat tahun baru hijrah untuk korang semua. sebenarnya, apa erti hijrah buat diri kita?? kadang Mr AnO termenung sorang2 pikir  tentang benda nie.. yer la, kalau dari segi maksud kita semua dah tahu maksud hijrah tapi setakat mana kita memurnikan erti hijrah tu dalam diri...

kadang2, realiti pada hari nie..tiba ja musim awal muharam @ new year, macam2 azam yang kita tanam..dari A sampai Z, but how much our effort to gain azam kita tu.. kita banyak merancang tapi rancangan tu kadang2 tak disusuli dengan tindakan.. [sebenarnya ckp kt diri sendiri nie...hehe]

so, Mr AnO tak nak sembang panjang2...boring pulak nnt baca ceramah kat sini..hehe cumanya, Mr AnO nak ajak kita2 semua yang kat depan laptop @ komputer nie..untuk kita sama2 berusaha untuk capai apa yang kita hajatkan, capai apa yang kita impikan. nothing is imposile if u try to make it possible..^_^

salam maal Hijrah dari Mr AnO...kembali2lah berkunjung ke blog nie yer...hehe

5 comments:

Wan Pai said...

Salam Maal Hijrah.

Tiada lagi hijrah (selepas Mekah ke Madinah) selain hijrah diri ke arah kebaikan. :)

yaqut hulaif said...

assalamualaikum :)

Salam Maal Hijrah.

-yaqut hulaif

Mr AnOnymOUs said...

>>WP
salam maal hijrah..lme xupdate..hehe

barodast said...

assalamualaikum..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini