::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Wednesday, 30 November 2011

.::Doddle Muslimah::.

Assalamualaikum..semangat baru untuk update belog nie..._^)

actually tak de pe pun nak share ng korang hari nie, just nak tunjukkan hasil kerja Mr AnO jer.. lagipun Mr AnO memang minat giler r dalam buat2 benda camnie, lagipun..jauh di sudut hati nak jadi animator designer @ paling besar pun ada studio design sendiri @ paling kecik pun kerja dgn les Copaque.. hehe macam jauh je kan...tak pe, usaha2!!!


nie je Mr AnO dapat hasilkan, agak pinky la..so minggu nie desktop memang akan jadi pink_^).

kadang2 ada something yang kita rasa kita tak dapat nak buat tapi sebenarnya kita ada peluang untuk buat benda tue...apa yang penting kita kena usaha, selagi kita mampu dan selagi mana kita tak berputus asa insyaAllah hasil tue akan datang..samada cepat atau lambat. tue je...senang sungguh hukum Alam.. dan kalau kita rujuk dalam surah Al-Rad'u ayat ke 11, Allah takkan ubah nasib kita selagi kita tak berusaha untuk mengubah sendiri..
So, Mr AnO nak ajak korang semua..walau apa pun impian kita, besar mana pun impian kita, Go For IT because we have the chance to grab it and jangan lupa kebergantungan kita pada Allah_^)

Panjang pulak celoteh kan?? back to the picture...ada mesej yang Mr AnO selitkan dalam picture tue especially kepada wanita@muslimah di luar sana..hargailah diri anda, kerna anda ialah perhiasan di dunia ini.. hiasilah diri anda dengan iman dan Taqwa, perisaikanlah diri anda dengan segala macam kebaikkan.. jaga aurat anda dan jaga akhlak anda, insyaAllah...besar ganjaran pahala di sisi Allah SWT. amiin...

setakat nie dulu untuk hari nir, jumpa lagi...insyaAllah...last dari Mr AnO, Nothing Is Possible!! Assalamualaikum...

9 comments:

fieha said...

terima kasih untuk peringatan :)

p/s:comel je doodle muslimah tu..pink tu yg penting.. :)

Mr AnOnymOUs said...

>>fieha

hehe like pink!

snOw sakura said...

salam.. lma menyepi weh.. waa, dh ada kemajuan lah wat doodle.. bgus2~ =)

Mr AnOnymOUs said...

>>snow sakura
hehe tak lama sgt pun....ang pa kabaq?

anahiettah afibs said...

doodle like cekgu yg penah mengajar dkat skola.. manis sgt...:)

Mr AnOnymOUs said...

>>anahiettah afibs
hehe kebetulan:)

zaty luvlianncezzz said...

doodle muslimah la cute kan. tenang je tgok

Jum hayati di sini (^o^)


jiwa-jiwa #1

tqaroslan said...

=]

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini