::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Monday, 20 June 2011

::.Bloglist SAHABAT KEMPEN_^).::



Assalamualaikum..alhamdulillah, syukur pada hadrat Ilahi, masih lagi dapat buat entry untuk belog kesayangan nie_^). apa khabaq bloggers semua?? untuk entry kali nie just simple bcoz Mr AnO nak meraikan bloggers yang menyokong kempen TUTUP AURAT yang Mr AnO anjurkan dalam 5hari lepas_^). Kempen nie boley diteruskan, tak bermakna dah habis tempoh kita kena stopkan terus yer...

OK, jom kita terjah SAHABAT KEMPEN Mr AnO! walaupun tak ramai tapi inilah sahabat-sahabat yang sudi menyokong. jom TERJAH mereka!

1 - [techie87] http://techie87.blogspot.com/
2 - [tia siwon] http://cukupindahhidupini.blogspot.com/2011/06/jom-tutup-aurat_07.html
3 - [Wan Pai] http://makhluktaksempurna.blogspot.com/2011/06/jom-tutup-aurat.html
4 - [Atika Aula] http://atikaahmadiah.blogspot.com/2011/06/kempen-jom-tutup-aurat.html
5 - [Naurah Nawwarah] http://naurahnawwarah.blogspot.com/
6 - [mira] http://mylifemira.blogspot.com/2011/06/jom-tutup-aurat.html
7 - [fieha] http://fieha88.blogspot.com/2011/06/jom-tutup-aurat.html
8 - [Farhanim Radziah] http://soghokito.blogspot.com/
9 - [senyum SOYA] http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/06/jom-tutup-aurat.html
10 - [amal] http://applehijaulife.blogspot.com/2011/06/jom-tutup-aurat.html
11 - [Nur_Farah] http://nurgadisgenit.blogspot.com/2011/06/jom-tutup-aurat.html
12 - [tqroslan] http://tqaroslan.blogspot.com/2011/06/jom-tutup-aurat.html
13 - [hazirah cw] http://tanpenshoosetsu.blogspot.com/2011/06/kempen-jom-tutup-aurat.html
14 - [yunZ] http://cheritakhita-yuyunz.blogspot.com/2011/06/kempen-jom-tutup-aurat-mata-adam-hawa.html

Terima kasih yang teramat sangat kerna membantu Mr AnO untuk perjuangkan hal aurat nie..nak mintak ape2 ke??hehe Mr AnO nak tanya, sape yang nak 'Moving 3d' yang macam kat bottom right blog Mr AnO??kalau nak, sila tinggalkan coment and bagitahu nak tulis ape yer, nanti Mr AnO akan buat, sebagai hadiah buat anda semua_^). yang lain, hanya Allah yang dapat balas jasa baik anda. teruskan menulis@blogging for Islam_^). Perbetulkan niat, insyaAllah mendapat barakah dari Allah_^)

hopefully, lepas nie kalau ada kempen or segmen dari Mr AnO, u all dapat join lagi:) semoga sama2 kita gunakan blog ke jalan yang betul..

oppps! terlupa, Mr AnO dah masukkan semua link sahabat dalam bloglist Mr AnO, lepas nie senang sikit nak pegi jenguk2...ok, jumpa lagi! insyaAllah_^)


41 comments:

Wan Pai said...

terima kasih.. :)

tqaroslan said...

suma kaum hawa ke nama2 itu? bagus2... :)

terima kasih juga kepada kamu kerana mengilhamkan kaedah berdakwah yg unik dan mesra pengguna..betul ke ayat tu..
sy ikhlas menulis, x mgharapkan ape2 pun..trime kasih.. :)

oh benda yg berputar2 berwarna oren itu ke?
x menyusahkan ke? susah2 je..
agak2 klau wrna hijau gelap, nmpak x klau letak kat blog?
sbb blog sy da hijau..ke wrna ape ye yg boleh bg nmpak?

nk tulis ape ye..sy pikir jap nk tulis phrase ape kat situ..nnt da dtg idea sy bgtau..

tapi kalau menyusahkan, xpe..buat lambat2 pun xpe..take your time.. =)

Mr AnOnymOUs said...

>>wan Pai

sme2:) jemput lg ke sini yer

Mr AnOnymOUs said...

>>tqRoslan

hehe byk benda nk kna reply nie..
firstly, sme2..kan ada kemudahan, buat apa nk bzirkan tenaga yg ada..hehe btol x?

ttg benda putar 2, xnyusahkan pun la:) sekejap jer..klu nk, t bg ek nak tulis pe..tulis nme blog pn ok..mnrik ckit:)

btw, terima kasih:) u r good supporter!

Wan Pai said...

Insyaallah sentiasa datang cuma jarang sikit nak tinggalkan kesan.. :P

Mr AnOnymOUs said...

>>Wan Pai

hehe silencer nie:p

yunZ said...

bereh.thx yaw :) saya pun perlukan tunjuk ajr

sisIzzati said...

allah, rs bsalah sbb xsertai kempen nih wlu dah ditagged, msih tgh cari idea, iAllah, doa2kn ad idea yep.

p/s:gud jon sahabat..!

sisIzzati said...

eh silap..*job :)

Nur_Farah said...

salam..insyaallah kalau ade klapangan akn join kempen/segmen mr ano kelak..

arr yg moving 3d uh lau xmyusahkan boleh ler wat kan yek..hee dsebbkan blog sy pon wne purple..wt wne purple jgk leh...err tulis pe ey..erm hah tulis 'cahaya riang' kot...ngee

thx yek..:)

tqaroslan said...

Salam saya dah dapat ilham..hee

warna : hijau gelap. xdela gelap sangat. mcm hijau dekat blog sy tu..

phrase: Tqa Roslan

tapi sy xnak letak kat luar ni, sy nak letak bnda tu dekat page Takruf saya.
boleh ke?? xboleh xpe.. :)

Mr AnOnymOUs said...

>>yunZ

sume perlukan tnjuk ajr, 2 la gunanya shbt:) tengs

Mr AnOnymOUs said...

>>SisIzati

xpe izzati, tak paksa pun:)
insyaAllah smoga dpt idea utk entry2 yg berkualiti & berkesan:)

Mr AnOnymOUs said...

>>nur Farah

ooo insyaAllah..Mr AnO buatkan ek, jgn lupa tengok cini taw nnt..Mr AnO akan letak code kat cnie:)

Mr AnOnymOUs said...

>>tqRoslan

hehe insyaAllah boley je nk letak kat mne 2, width n height ley adjust sndri nnt:) Mr AnO akan post coding kat cnie ek:)

Atika Aula said...

alhamdulillah :)pape pun, syukran sbb vote. minta jasa baik untuk vote saya tiap2 hari (tak paksa) hehe :)

Mr AnOnymOUs said...

>>atika Aula

hehe insyaAllah..dh ada lam bloglist nie, cmfirm akan salu k blog cik Atika n vote:)

M Fizan said...

wahhh..rajin lar mr. anon..nanti ada masa saya cuba join segmen mr. anon :)

tqaroslan said...

kamu cepat dan efisien.

code tu akn diletak kat ruang comment ni ke? ok2.. :)

techie87 said...
This comment has been removed by the author.
techie87 said...

Link Ni Saya Letak

terima kasih Mr.A...
~fisabilillah selalu~

techie87 said...

Link Ni Saya Letak

terima kasih Mr.A...
~fisabilillah selalu~

tqaroslan said...

sy dah amik da..
terima kasih terima kasih terima kasih... ^^

mira said...

Assalamualaikum,
terima kasih :) terharu.
InsyaAllah, sy akan cuba join semua kempen yg Mr Ano buat lps ney. :)

eh, yg pasal bnda pusing2 tu. boleh tlg buatkan ke?
cntik!

kalau boleh buang word verification ney, lgi mudah. hehe :)

Mr AnOnymOUs said...

>>M Fizan

hehe xrajin pun..nnt klu ada join taw

Mr AnOnymOUs said...

>>tqaRoslan

cantik k?huhu saje2 je letak, klu ok amik la..hehe

Mr AnOnymOUs said...

>>techie87

insyaAllah..fisabilillah:)

Mr AnOnymOUs said...

>>mira

hehe tharu k??jgn ngis lak..
nak k pusing2 2? klu nk bgtaw la nk tulis pe, t Mr AnO buatkan ek..:)

ade word verification k? xtaw plak=_='

Nur_Farah said...

Salam...
thx Mr ano tok yg moving 3d..cantek2..:)

Nur_Farah said...

chop...hee
sy x pro g nih psl gdjet2 blog..smple2 tu boleh ler...cmne nk ltk kat side blog mcm Mr Ano pnye?sy wat xjadi ke slh cara..hoho

Mr AnOnymOUs said...

ooo tu just code jer cik Farah..

amik kode kat side bar Mr AnO ek..dah amik bgtaw yer..

width n height dye ley ubah kalau nak...

dashboard > design > add gadjet > edit html > n paste code kat atas nie ek..letak je kat mne2 pun..try:)

Nur_Farah said...

hahaha..misunderstanding...kihkih...thx..

fieha said...

assalamualaikum..
pertama sekali..terima kasih ye..susah2 je wat entry khas untuk kami semua..hehe..yg penting kita semua dapat menulis sesuatu yang baik untuk orang ramai..macam dalam hadis nabi ada sebut.. "sampaikan walau sepotong ayat"..so kongsi benda2 yg baik..Insya Allah..akan dapat kebaikannya..

salam mujahadah :)

Mr AnOnymOUs said...

>>farah

hehe sme2

Mr AnOnymOUs said...

>>Fieha

insyaAllah:) sme2lah kita..

saya KILA said...

terima kasih :))

mira said...

ehehe, betul nak buat? free kan?
minta tolong buatkan nama saya.
:: mira
:: warna pink

terima kasih banyak2 :)
word verification tuh, yg dekat komen tu lah. :D

Mr AnOnymOUs said...

>>saya Kila

sme2:)

Mr AnOnymOUs said...

>>mira

alaa kejap je load mira..hehe
nak ek? mR AnO ciapkan, nnt tgk ok:)

mira said...

hehe. yelah tuh.
okey, dah siap ke?
erm, kod tu mcm mana nk dapatkan yer?

hazirah cw said...

waalaikumussalam..thx Mr.ano letak nama sy dlm entri n bloglist..lm sy x blogging..