::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Saturday, 11 June 2011

::.Segmen Bujang dan Sakura: Kami Tak Lupa Diri.::

Assalamualaikum..._^) hari ni, memang hari Mr AnO nak join segmen jer..hehe..segmen kali nie dibuat oleh cik Sakura dan Abg Bujang kite nie..yuk singgah blog diorang..blog hebat nie_^)

first of all, i want to thanks and congrate to both of them bcoz of their effort for making this first segmen, hopefully ada lagi la lepas nie yer...and terima kasih jugak sebab menjemput Mr AnO_^). segmen yang sangat menarik dan bermanfaat, sambil beblog sambil menerapkan islam. i LIKE!

waah..panjang pulak celotehnya..hehe so untuk kali nie, meraikan segmen pertama diorang, Mr AnO tak list dalam word kat sini tapi Mr AnO buat dalam poster..[nampak lebih menarik kot:p].. and pesanan sikit dari Mr AnO, kita bukan sekadar tahu tapi amalkannya, InsyaAllah_^)


Photobucket



semoga bermanfaat and ambil peluang untuk promote KEMPEN ; JOM TUTUP AURAT! [jgn mrh cik sakura n bujang..hehe]

tag

6 comments:

snOw sakura said...

trima kasih sudi join.. :)

Mr AnOnymOUs said...

sme2.._^)

Metz bUjang said...

Salam hahaha makasih join :)

aku join stg kempen tue ok

hahaha

Good luck !

Sambil berblog, sambil memperingati :)


p.s.Blog hebat ?? rapat dengar haha

Mr AnOnymOUs said...

>>haha tol la, hebat pe..

tqaroslan said...

slm..baru perasan..
"Cik HF" tu popular jugak ye dalam blog ni..Dah 3 kali terbaca nama dia dalam beberapa entri.. =)

teruskan berdakwah..

Mr AnOnymOUs said...

Hf 2 bes fren Mr AnO kt u_^)