::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Tuesday, 14 June 2011

::.Lepak-Lepak Kejap :~Ada Bakat Ke??.::

Assalamualaikum..selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW kerna atas usaha baginda, Islam itu masih teguh di Dunia ini. Dan syukur ke hadrat Ilahi atas kurniaan nikmat yang tak terhingga kepada kita semua..alhamdulillah..

entry kali nie just entry lepak-lepak dari Mr AnO, Jom layan gambar yang Mr AnO tangkap semasa bersama sahabat-sahabat ketika pogram di kampus dulu.._^). [mode rinduuuu..uhuhu]. first of all, thanks to sahabat yang bagi guna camera DSLR Nikon D3000..tunggu la sy dapat beli nanti! hehehe..

sebenarnya, bajet nak amik gambar kubah masjid, tapi ketinggian tak mencukupi..hehe ujung2 pun bolehla..tak cantik pun tapi suke tengok..

haa nie 2 orang yang bajet nak wat gambar cover album[amik kat tepi tasik]..hehe sebenarnya tangkap antara celah2 daun, tue yang ada hijau ckit kat depan nie..haa? tak caye??xpe2, jom focus ckit...

haa tengok nie..hijau jer kat tepi2 tue..ape? edit guna photoshop? feather?huhu tidak...tak caye lagi? jom tengok 1 lagi...

haa nampak tak daun2 tue? haa Mr AnO tak tipu punya la...cantik tak? jom tengok part lain pulak..

nie pulak gambar pepatung yang menjadi mangsa tangkapan..hehe susah tol nak amik gambar nie, pepatung nie duk terbang jer..and sebenarnya kat belakang tue pokok kelapa, tapi terlalu blur..hehe

hehe nie bukan Mr AnO yang amik ok..cantik tak?kwn yang amik..hehe saje jer nak tunjuk sikit muka budak baju biru 2..sape la tue...hehe Korang kenal tak sape budak baju biru tue?


so, tue je lar entry lepak buat kali nie..so, ada bakat tak Mr AnO nie??nak coment? silakan..._^) ok, selamat hari selasa, semoga hari nie lebih baik dari semalam_^)..InsyaAllah..

setting : kem banyu, klang : cuaca petang
tag :

4 comments:

TYNTHA LANA said...

lana pun menanti masa nk beli kamera dslr T_T. hehe, ano merasa gak pegng n tngkp gmbr gna kmera ni eh. org pegang je..tu pun kt kdai, muahahahaha

Mr AnOnymOUs said...

huhu men pun bkn Mr AnO punya..huhu

ハリス said...

waa..bubuh watermark ea..tuan dye kasi ke..wakakaka

Mr AnOnymOUs said...

hehe boley la...:p