::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Tuesday, 30 August 2011

::.Selamat Hawi Waye_^).::

Assalamualaikum dan salam Syawal_^). Alhamdulillah masih diberi segala macam nikmat untuk terus menumpang di atas bumi ini..

Hari nie dah masuk 1 Syawal kan??cepat betul masa berjalan...walaupun masa takde kaki... pejam celik dah habis 29 hari kita berpuasa...huhu Semoga kita semua diberi kekuatan serta keizinan oleh Allah untuk kita bertemu lagi dengan bulan yang penuh barakah, Ramadhan. Semoga ramadhan kali nie memberi perubahan pada diri kita, tak 100%, 1% pun dah memadai, tapi kita mesti nak banyak kn??hehe dan semoga segala amalan kita dipandang oleh Allah...insyaAllah..

Korang nampak blog dah berubah kan??header pun dah berubah..hehe selama 4bulan buat blog, nie kali ke-3 dah tukar template, and design nie sempena aidilfitri buat tahun nie.... dah2, malas nak cakap panjang2...

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432Hijrah@2011 masihi

Maaf zahir dan batin sepanjang berblog nie, ada yang tersalah bahasa, tercopy tapi xletak backlink, buat entry sampai orang lalai dan sebagianyalah... mohon beribu kemaafan dan minta halal semua nya... sape nak bagi duit raya kat Mr AnO??_^)

Isilah aidilfitri dengan perkara berfaedah dan bermanfaat..gunakanlah peluang yang ada untuk merapatkan hubungan silaturrahim dan ukhwah sesama keluarga dan sahabat handai..

"TAQOBBALLAHU MINNA WA MINKUM SALIHAL A'MAAL"


3 comments:

mira said...

Salam Aidilfitri :)
maaf zahir dan batin, semoga ceria2 selalu :)

Mr AnOnymOUs said...

>>mira

sme la:) slmt hri rya..maaf zhir batin

Belajar Internet Marketing said...

CAMP SPEED ONLINE MARKETING W/ 'Agus Piranhamas Realitor
3 HARI FULLL MENGUPAS TUNTAS DAN PRAKTEK LANGSUNG DARI Z TO A DAN DARI A TO Z ABOUT BISNIS ONLINE...
JOGJA
JUMAT-SABTU-MINGGU 29 JUNI - 1 JULI 2012
FASILITAS :
- MENGINAP 2 MALAM DI HOTEL YANG PASTI ADA BINTANGNYA
- NGELATHAK BARENG AGUS PIRANHAMAS DI SATE KLATHAK HAJI UMAR
- LANGSUNG MEMILIKI BISNIS ONLINE (SO PASTI)
- MAKAN, COFE BREAK, KAOS DLL,,
INFO DAN PENDAFTARAN : 0857 2580 2688