::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Sunday, 28 August 2011

::.Awak laki ke perempuan??Jom TEST!.::

Assalamualaikum...pe kabar bloggers semua, maaf la dah bersawang blog nie, 2 3 hari tak update..hehe sibuk raya? eyh, tak de lah..mana ade..sikit2 jer..hehe
Alhamdulillah hari ni dah genap 28 ramadhan..masih lagi berbaki, jangan sibuk nak beraya sampai hari2 terakhir kita bersama ramadhan terabai..pesanan untuk diri sendiri dan semua...

hmm...actually hari semalam, rasa tension yang amat tapi tak tahu sebab pe.so jom kita layan teori yang entah dari mana tetiba ada dalam simpanan hard disk Mr AnO...

PERBEZAAN OTAK LELAKI NGAN OTAK PEREMPUAN

Terdapat pelbagai cara untuk menguji keunikan tubuh badan kita, diantara
keunikan itu sudah tentulah otak manusia.. dibawah ini ada ujian yang
menarik untuk dicuba bersama.....jeng3...suspen tak?


Ini adalah ujian masa yang ringkas, cuma lakukan dan jangan cuba menipu
diri anda sendiri yer_^)


Kira jumlah huruf F's dalam perenggan dibawah dalam masa 15 saat: [jangan baca 2x taw..jujur2:)]


FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS


dah selesai?
Scroll kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!






































OK?


berapa banyak?


tiga? (anda tentunya seorang lelaki!!!)


baca sekali lagi!


FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS



Salah, sebenarnya terdapat 6, kira semula..

Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah
ini...


otak LELAKI tidak memproses perkataan "OF".

Keajaiban kejadian atau silap mata?[ke teori nie memang salah??hehe]

Sesiapa yang dapat megira kesemua 6 F's pada permulaan
ujian memiliki otak
PEREMPUAN

Cuba la dengan kawan2 anda untuk meguji setakat mana
kebenaran perkara
ini.."


dah try?..korang pastikan yang korang adalah pembaca lelaki kalau kira dapat 3!kalau  lebih,korang krna jumpa doktor r,check balik jantina_^) guraw2 jer..



okeh, setakat nie dulu entry yang entah pape untuk kali..entry lepas tension la kot...pada yang dah pernah baca, diam2 je taw..buat2 la macam tak penah baca lagi...hehe


salam akhir ramadhan dan Selamat menyambut Syawal_^).


p/s : entry nie cuma suka2 nak release tension, maaf sebab mungkin tak mengandungi bahan ilmiah dan entry nie agak santai...kalau teori nie salah pun, kita dah tahu jantina kita kan...hehe


"Setiap dari jasad dan roh manusia akan merasai nikmat tekanan, dan setiap dari kita ada cara tersendiri untuk kita melepaskan tekanan tersebut tapi ingatlah, cara terbaik untuk kita tenangkan hati adalah dengan mengingati Allah"~Mr AnO_^)


8 comments:

Wan Pai said...

Kalau 4 or 5 macamana?haha..

Mr AnOnymOUs said...

>>WP
haha yg 2 kna jmpa doktor pkr la...:P

Zahra Ameerah said...

Baru nak tanya jugak,
kalau dapat 5 tu apa?

Mr AnOnymOUs said...

>>Zahra
klu 5 ek??hmmm...aaaa...hmmm xtahu:) maksudnye teori ni slh...sng kn?kn2

Brilliant Marjan said...

saya sempat kira 4 je..huhu..

~suka pesanan kat bawah tu

Mr AnOnymOUs said...

>>Brilliant Marjan
haha npe Mr AnO kra dpt 3 ek?hehe
thanks:)

fieha said...

mula2 sy kira 3 je..otak lelaki ke..hehehe

Mr AnOnymOUs said...

>>fieha

kih3...xtaw2..:P