::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Thursday, 11 August 2011

::.Doodle from Cik SnowSakura_^).::


Assalamualaikum...Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasih, entry kali nie dimulakan dengan ucapan Bismillah dan syukur ke hadrat ilahi kerna masih lagi diberi nikmat buat diri kita, wlaupun tak lekang dari buat kesalahan tapi masih lagi dikurniakan pelbagai kesenangan...

"ajar aku buat doodle weyh.."


korang tahu tak hasil dari ayat kat atas 2?? haa terus cik SakuraSalji(SnowSakura) nie buat doodle untuk Mr AnO..wewwewe~ best giler lar ada kwn camnie...[hehe kalau mintak hanset tah2 dia bagi jugak:p]

cantik kan doodle kat atas 2??kreatif sungguh la bloggers Malaysia sekarang nie...buat bulat kecik bulat besor,kotak kecik kotak besor...terus jadi gambar animasi..hehe cakap macam senang je kan(=
Mr AnO memang la sangat2 suka dalam animation nie, tapi malas nak buat..hehe sebabnya software kena beli, tak ade yang crack punya..huhu korang tahu tak, Paint Sai tool???haa sape nak tolong belikan??hehe kalu pakai tue, memang sure jadi animator la..:p hopefully, nanti dapat la software 2 yang crack punya...

tengss SnowSakura... sebenarnya, kami dah kenal lama bcoz 1 sekolah lagi...nie haa header and link blog dia, jom kita sama2 up traffic blog dia & kebetulan sekarang dia tengah buat segmen, bagi sesapa yang free, yuk kita join...


Selamat berpuasa untuk hari k 11..semoga hari nie dan hari mendatang lebih baik dan semoga amalan kita diterima...Amiin...


12 comments:

~Sya~ said...

comel...

My Name is Mar said...

sana-sini DOODLE...

Wa JELES sebab tatau wat doodle-_-"

Musicbrilliant.com

snOw sakura said...

haha, tengs wey.. bab mtk handset tu konfem2 la aku x bg.. haha, ala btoi la hg kta tu wat bulat kecik, bulat bsar jd la.. =)

puteri ain said...

comel :)

fieha said...

comel doodle :)

Mr AnOnymOUs said...

>>~Sya~
hehe pandai buat x?

Mr AnOnymOUs said...

>>Mar

hehe Mr AnO pun xreti...noodle reti la:p

jom blaja...hehehe

Mr AnOnymOUs said...

>>Snow Sakura

haha, ang tgu la aku dah pandai nnt:) aku buat kt ang lak...TQ:))

Mr AnOnymOUs said...

>>Puteri ain

buat 1 kt Mr AnO...hehe pndai buat x?

Mr AnOnymOUs said...

>>Fieha

allaaa....doodle kt header awk lg cmel...huhu

zaty luvlianncezzz said...

beshh doe doodle.cute

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
jangan terseksa kerana CINTA

Mr AnOnymOUs said...

>>Zaty

Mr AnO blaja nnt..tgu la..hehe
Slmt bpose jgk:)