::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Friday, 19 August 2011

::.Just Another artWork : Doodle ke nie????.::

Assalamualaikum semua.. hari ke-19 puasa? cepat je kan masa berlalu...pejam celik pejam celik dah hampir genap sebulan kita berpuasa. Betul lah firman Allah dalam Al-Quran Karim yang mengatakan "Demi masa. seseungguhnya manusia itu dalam kerugian..."[al-asr : 1-2]
Sungguh rugi kalau masa sebulan yang kita dapat nie kita tak manfaatkan sepenuhnya, jika sama saja kita dalam bulan ramadhan dengan bulan2 yang lain, rasanya tarbiyyah atau kenikmatan ramadhan itu masih belum kita kecapi.. tapi itu tak bermakna kita sudah putus segala nikmat dariNYA, masa masih berbaki, pintu taubat masih terbentang, suara azan masih berkumandang, matahari masih bergerak atas paksinya..masih sempat untuk kita menjadi lebih baik dari semalam.. semuanya bergantung pada diri kita, kita yang memilih untuk menjadi yang terbaik atau sebaliknya. kita yang memilih untuk mendapat sijil Taqwa ramadhan atau sebaliknya..sebesar manapun dosa kita, ingatlah...pengampunan Allah itu besar dari segalanya, it's all about MIND~

sekian jer tazkirah jumaat_^).

eh dah habis ke? awat sat sangat...awat sat sangat????[skrip anwar hadi]

belum lagi...back to topic!

Korang mesti sedar kan, sekarang nie dah ramai orang yang minat nak men'doodle' nie.. kli sini doodle, klik sana doodle, klik sinu doodle, tak klik lagi pun dah ada doodle... tapi Mr AnO bangga betul dengan orang malaysia, especially korang yang ada bakat and ada semangat nak belajar...at least, from blogging we can get some more extra knowledge, right?

[ehem2,  panjang dah kot bersyarah]

haa...sebenarnya Mr AnO pun ada dapat doodle, al maklum la...lepas je dapat doodle dari cik sakura hari 2..terus tercabar nak men'doodle' nie....TAPI!!!!


yang nie dalam gif image pulak...hehe ade ke doodle gerak2...

open image in new tab kalau tak gerak yer...

TAPI?? nie doodle ke??hehe Mr AnO pun tak tahu, korang tolong bagitahu jap_^)

K Assalamualaikum...

4 comments:

nadia fatihah said...

hahaha, yela, doodle la ni. smart! ahahha :P

Mr AnOnymOUs said...

>>nadia

bru nk try2..huu

fadh leyanie said...

woow..tu doodle la..
bukan semua org ada bakat buat doodle.

Mr AnOnymOUs said...

>>fadh

huhu xda bkt la...nie men trik2 jer