::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Friday, 12 August 2011

::.Award from AZYLA@CA_^).::


Assalamualaikun dan salam Ramadhan. Alhamdulillah, dah hari ke behape kita pose?? 12 dah kan... sekarang nie mesti dah ramai duk sibuk-sibuk tentang baju raya and pelbagai lagi la tentang raya kan?? Tak pe, tak pe..tak salah pun nak sibuk2 tentang raya sebab itu kegembiraan yang Allah kurniakan kepada hambanya yang berpuasa tapi kesibukkan kita nak beraya jangan mengatasi  kesibukkan kita untuk beribadat padaNYA di bulan yang mulia nie... Ambillah barakah Ramadhan sementara masih ada..._^)
Sekian saja taskirah dari Mr AnO_^)

Back to topic yang nak cakap..hari nie memang hari BW yang paling hangat di pasaran..hehe pastu ramai jugak follow blog orang. Hopefully, boley terus follow korang semua...and yang specialnya, Mr AnO follow si CA nie..and dia bagi award..._^)wewewe~



Haa comel tak banner CA nie?? Memang kretif la CA nie, tengok dia punya blog cukup la.. kemas and tersusun_^). And paling Mr AnO tak puas hati sekali tentang header dia tue...gerak2 lagi... betul2 jeles..hehe
So, Jom la kita meramaikan kawan2 alam maya di blog nie...and ziarah menziarahi tu kan amalan Mulia...

Untk CA, teruskan berblog yer_^) thankz......
Lastly, selamat berbuka and selamat beribadat padaNYA, semoga puasa dan amalan kita diterima_^)

CA punya link[TERJAH JOM] : http://pabilajejarikumulaberbicara.blogspot.com

2 comments:

cahaya azyla said...

hua..thanks mr.ano..terasa syahdu di hati =.=
hahahaha..student UIA?

Mr AnOnymOUs said...

yups uia??nape?