::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Tuesday, 19 July 2011

::.nak beli 1 boley??_^).::

Assalamualaikum and selamat pagi DUNIA!!hehe semangat je kan, biasa la..lama tak ngadap blog nie_^). Alhamdulillah, sesudah subuh nie dapat jugak update..Alhamdulillah, kerna hari nie kita masih lagi dapat menghirup udara segar and dapat pegi keja lagi..yg mana sekolah tue, Alhamdulillah sekolah tak runtuh lg, buley g sekolah lagi..hehe

nak update apa pagi2 nie ek??hehe

boley tak hari nie Mr AnO nak buat entry lain dari lain sikit... tak boley k? dah buat dah pun..korang baca la yerk..kuang3.. ri ni Mr AnO asa nak share la sikit dengan korang sume..Mr AnO teringin sangat kat 'benda' tue, tiap2 hari Mr AnO ngadap 'benda' tue..cuba nak pegang tapi tak mampu lagi..cuba nak miliki tapi takut tak dapat..huhu sape buley tolong Mr AnO nie...huhu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^
haa nie makan die!![versi nabil]_^)

nie la 'benda' tue...moh Mr AnO sok sek cikit pasal 'benda' nie...

nie nama dia handset..[ada k org xkenal nset:p]..model Sony Ericsson Walkman w8, adik beradik kembar dengan Xperia x8, touchscreen..OS dia, android 2.1 Eclair, camera 3.2 megapixels, walkman phone, wifi pun ada..lagi apa ek?haa setakat yg duk forum, hanset nie bateri dia sehari jer tapi tue benda biasa la untuk android phone..apa ada hal..lagi?? korang search la sendiri yer..hehe

Pertemuan pertama kami kat sebuah kedai hanset kat KL, time tue xperia x8 la yang tengah top giler, sampai Mr AnO pun duk minat xperia, tup3 bulan 5 hari tue, Sony keluarkan yang kembar xperia nie..w8. first walkman phone yg pkai android..hehe cam best je kan..memang minat giler la dengan phone nie... interface dye serius lawa, and walopun camera 3.2 tapi ok la kan coz nie walkman phone, tak focus pada camera..hehe

so ape pendapat korang??sesuai tak kalu Mr AnO beli??harga dia dalam RM500++ la...
eh!! lupa pulak...korang ingat Mr AnO saje2 je ke cite pasal hanset nie??hehe dah baca 2, korang kena belanja Mr AnO beli nset nie...[waaa kalu 10 org bce, kaya Mr AnO:p]

nie je lah entry yg ntah hape hape dari Mr AnO kali nie...sape2 yang ada opinions tentang W8 nie, silalah berikan komen ek...boley Mr AnO pertimbangkan...tolong yer!!

lastly, sama2 kita mohon pada Allah agar kita nie tak tergolong dalam orang yang cintakan dunia.. semoga dengan benda yang ada tak menghalang kita untuk beribadat serta menyembahnya_^). amiin...



8 comments:

Wan Pai said...

oo..yang ni la yang mintak belanja tu..haha..

Mr AnOnymOUs said...

>>Wan Pai

haha..minat giler nset nie..wlopun xpower

ucu keyna said...

ish..
membaziq ja na..
huhu ^_^

Nur_Farah said...

pakai je hp toshlight ke 33sekupang cmpk kat dinding pon bernyawa lg brbanding hp mahai2..campak je dah wassalam..hee

Mr AnOnymOUs said...

>>ucu keyna

klu xnk adik mmbazir, kak blnja la:p

Mr AnOnymOUs said...

>>Nur_Farah

haha..nk try bling tgk la..;p

yunZ said...

belikan satu boley ?

Mr AnOnymOUs said...

>>yunz
hehe dah beli dah_^)