::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Saturday, 30 July 2011

::.ArtWork Mr AnO.::

Assalamualaikum wbt_^)

pe kabor bloggers semua??huhu nak update jugak la walopun trafic blog dah slow skrang, dah lama tak online...huhu actualy nak update pasal puasa tapi still tak cukup bahan lagi, insyaAllah entry lepas nie tentang ramadhan ek_^)...

so hari nie, nak share2 je art work header yg Mr AnO design...hehe dari awal ada blog sampai lah ke hari nie..


nie header untuk blog lama Mr AnO.hehe tak payah duk cari, dah tak wujud dah sekrang nie...dah syahid pun blog nie..tak silap, wujud 6 bulan je kot, pastu saje nak tukar blog baru....

blog baru nye yang nie lar..tinta-sinarislam.blogspot.com


 haa nie je header yang mampu dihasilkan..tak cantik@lawa pun tapi bila hasil tangan sendiri..puas hati jugak..kih3...

so di kesempatan nie, Mr AnO nak promote cikit, 1 blog yg baru jer publish..kalau korang ada nak mintak admin blog tu buatkan header, banner o pape jer..bolehlah request ek..insyaAllah, akan dibuat sebaiknya untuk korang:)


klik pada banner utk surf ke blog tersebut yer...hehe header 2 pun eden buat..wawawawah..promote diri pulak kali nie...hehe k dah la, dah habis dah nak merapu untuk kali nie... same2 kita nantikan bulan Ramadhan al Mubarak_^)

Assalamualaikum....



8 comments:

shidah2020 said...

lawa jugak design header2 tu ye . . :)

mira said...

sgt lawa kut header baru. mmg berbakat laa. :D

fieha said...

cantik header bru :)

puteri ain said...

header bru tu nice :)

Nur_Riang said...

cantik-cantik..sukew-sukew..

Mr AnOnymOUs said...

>>shidah

hehe besa2 jer..

>>mira

xde bkat pun..hehe buley msok bakat tv x??

>>fieha

cantik kt mne?

>>puteri ain

tq2:)

>>Nur

nak 1 ke??hehe

munirah.zulkifli said...

huhu..bila mai tang dsgn ni kak jd telajak xcited kot mana tah.hee

nice..anda improve byk kot..dh professional lani

terbaik ah..
kak plak kena beguru dgn alip la cmni^_^

Mr AnOnymOUs said...

>>munirah

haha xdenyer...org kdh+perak ttp tbaik:p