::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Monday, 9 May 2011

::.Mr Ano`s Appreciation Day!_^).::

Assalamualaikum wbt_^) alhamdulillah, syukur pada Allah kerana hari nie kita masih lagi diberikan nikmat dan rahmatnya untuk terus kita menjalani hidup sebagai hambanya..online nie pun antara nikmat taw:) seterusnya, salam bahagia buat u all yang tengah baca entry nie, semoga u all semua ok2 ja ek:)

hari nie hari yang specel sangat buat Mr AnO_^).. pada hari nie, Mr AnO nak ucapkan ribuan terima kasih buat bloggers yang setia follow and visit blog Mr AnO yang tak seberapa nie..huhu touching la plak:) tapi apa yang Mr AnO sangat2 suka bila dapat kongsi current isues dengan u all, ilmu2 dengan u all, and Mr AnO dapat kenal u all semua..waa best2! terima kasih sahabat bloggers semua:) korang memang terbaik la, blog semuanye nice2..jadikan blog nie bukan hanya tempat untuk 'diari' tapi gunakan juga untuk kebaikan yer and lagi baik untuk spread Islam 2 sendiri_^)..

so pada hari yang bersejarah nie[baca dengan mood syahdu:p] Mr AnO berbesar hati nak bg award pada followers Mr AnO semua..and yang paling spesel, kepada follower ke 100 Mr AnO yang genapnya pada hari nie..sape??tgu la jap g..tak habis lagi touching nie:)..hehe bg followers @ yg bakal jadi followers yang rasa berminat dengan award@banner yang Mr AnO buat nie, bolehlah copy codenya and publishkan banner kat bawah nie di blog u all semua..surely it will make me smile:)




and as i mention before, Mr AnO akan bagi award pada someone yang menjadi follower ke100 Mr AnO. actually, u all semua same jer cuma this person a lil bit special sebab jadi yang k 100:) and the person is Mutiara
jom kita lawat blog dia, nice n jadi followers dia juge yer...
this is for cik Mutiara...





Thank, gracias, thank you, syukran pada semua yang menjadi dan akan menjadi followers Mr AnO_^) thanks jugak sebab u all banyak kongsi something yang best. kepada asimira, wan_cikgumuzik, miss dayfeda, cik nini, alevate n ramai lagi..terima kasih coz u all mewarnai laman blog nie:)
Akhir kalam, semoga ukhwah yang terbina nie dapat penjadi 1 ikatan kerana Aqidah dan membawa kepada redha Allah.._^)











12 comments:

wan_cikgumuzik said...

eh eh.. nama cikgu disebut kat dalam nihh?? hehehhehe.. thanks yerrr.. salam perkenalan dan salam ukhwah...

Mr AnOnymOUs said...

hehe sye salu g intai blog ckgu:)

Nini Hartini said...

thanks ye.. tp lg best klu nama disebut dan diletak link sekali. ececeh...hehe

Mutiara Bernilai said...

*tersenyum*

pagi2 dapat kejutan.
terima kasih ye Mr Ano

meh same2 share ilmu :)

Mr AnOnymOUs said...

>>Nini Hartini

memang nak letak tp smlm tenet slow + ngtuk.hehe insyaAllah nnt Mr AnO akan letakkan, thanks:)

>>Mutiara

tekejut k??hehe smoga blog nie jadi 1 wasilah menghubungkan ukhwah islamiah dan tempat bkongsi ilmu. syukran

aSiMiRa.aSiM said...

hehehe..thanks tau wan..asim xde hal la..sahabat bia ramai..janji saling mghormati..sntiase ikot wan..=)

Mr AnOnymOUs said...

>>asim

tol 2, kawan biar beribu:) smoga kekal la perkenalan alam maya nie:) thanks fren_^)

ucu keyna said...

salam..name ana xde pon..
mls r dtg blog ni lg..
haha ^_^

lalink7 said...

comel banner tuee..

yaqut hulaif said...

mr an0. tlg buat banner y boleh dicopy code kat blog sahabat kamu sorang nie..hehe, macam menarik ja,

Mr AnOnymOUs said...

>>lalink

hehe klu comey sudi2 la copy n paste kt blog awk:) tengss

Mr AnOnymOUs said...

>>yaqut

wahai kawan, nk buat banner cmne?? bgtaw ja..insyaAllah boley pnya utk kwn sorg nie:)