::.Important.::

::.sudi-Sudilah Follow_^).::

Sunday, 1 May 2011

::.ArtWork.Mr AnO.::



Assalamualaikum Mr AnO ucapkan buat semua..selamat petang semua..petang nie tak ada ape pun nak sharing2 sebab baru sudah main futsal and siapkan 1 design yang sahabat Mr AnO mintak...


haa kat atas tu la designnya, huhu tengok sekali macam elok[bajet je], tengok berkali2 rasa macam bersepah pulak banner nie..nie banner untuk sekolah yang sahabat Mr AnO mengajar, dia jadi Pengarah Program, so dia minta Mr AnO tolong buatkan...

jom sama2 kita tengok clip macam mana terhasilnya gambar @ banner nie_^)



 hehe saje2 perkongsian di petang hari..see u all again_^) Assalamualaikum..

hakmilik tinta-sinarislam.blogspot.com_^)

4 comments:

ハリス said...

truskn berkarya, luaskan imaginasi..
"kearah memultimediakan daie intelektual"

It`s all about your mind! said...

cantik ayt 2.."kearah memultimediakan daie intelektual"
sye ada idea, tp sye asa cam tak mampu nak gerakkan idea 2..nk kongsi ng sye??

ucu keyna said...

akhi...
ana nk tmpah header 1 la..
bole x?
bole la..bole la..(ngade2 sungguh)
hihi..

Mr AnOnymOUs said...

>>ucu

hak2...banner utk grai mkn boley la:p nk k??